Wie ben ik?

Simone ter Rahé

Oefentherapie Motus | Simone ter Rahé

Simone ter Rahé

Zorg goed voor je lichaam,
Het is de enige plek waarin je altijd moet leven.

Omdat ik beweging en houding zo leuk en belangrijk vind ben ik oefentherapeut Cesar geworden. Ik wil mij graag even voorstellen. Ik ben Simone ter Rahé en woon in Hoevelaken. Na een super leuke studententijd ben ik gaan werken in verschillende praktijken door heel Nederland. Inmiddels ben ik werkzaam als oefentherapeut in mijn eigen praktijk Oefentherapie Motus op de locaties Putten, Garderen en Voorthuizen. Hier behandel ik met veel plezier mensen met klachten aan hun bewegingsapparaat. Op de site kunt u verder kijken voor welke klachten u bij Oefentherapiepraktijk Motus terecht kunt en kunt u bij vragen mij benaderen via telefoon of mail.

Ik help u graag van uw klachten af.