Hoe bereikt u ons?

Hieronder vindt u de contactgegevens per locatie. Wilt u mij mailen, dan kan dat naar praktijk@oefentherapiemotus.nl. Bellen kan ook altijd, dit kan naar het nummer 06 – 118 146 08.

  • Putten
  • Garderen
  • Voorthuizen
Oefentherapie Motus | Locatie Putten

Gezondheidscentrum Putten

Engweg 8F

3882 AL Putten

De praktijk bevindt zich in het gezondheidscentrum van Putten, welke midden in het dorp gesitueerd is op Engweg 8F. Op onze afdeling is tevens de praktijk voor fysiotherapie Heukels/Bont gevestigd evenals podotherapie Voetencentrum Wender, een pedicure en een diëtiste. In dit centrum vindt men verder een apotheek, maatschappelijk werk, diverse huisartsen, tandartsen, psychologen en de thuiszorg. Het centrum is met eigen of met openbaar vervoer goed bereikbaar. Vanzelfsprekend is het gehele gebouw rolstoelvriendelijk.

Ik ben hier aanwezig op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. 

Oefentherapie Motus | Locatie Garderen Medisch centrum Garderen

Oud Milligenseweg 34

3886 ME Garderen

In Garderen bevindt onze praktijk zich in het gezondheidscentrum prachtig gelegen aan de bosrand. Behalve de oefentherapie bevindt zich hier ook een praktijk voor fysiotherapie, huisartsenpraktijk, psychologen, verloskundigen, evenals het consultatiebureau en een diëtiste. Het centrum is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Ik ben hier aanwezig op donderdagmiddag.

Oefentherapie Motus | Locatie Voorthuizen Gezondheidscentrum Smidsplein

Smidsplein 26

3781 GR Voorthuizen

Onze praktijk bevindt zich in de kelder van het nieuwe gezondheidscentrum in Voorthuizen. In het centrum zijn huisartsen, apotheek, podotherapie Rondom, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, verloskundigen en thuiszorg aanwezig. Er is voldoende parkeergelegenheid en het is goed bereikbaar.

Ik ben hier aanwezig op dinsdagochtend en woensdag.