Bewegen met elkaar in een groepsles

Lichaamsbeweging verbetert de gezondheid. Bewegen voorkomt ziektes en vergroot de geestelijke veerkracht. Bovendien wordt uw lichaam sterker van gezonde beweging.

Oefentherapie Motus biedt u de mogelijkheid om te bewegen in groepsverband. De vijf groepslessen worden gegeven in de Orion gymzaal naast onze praktijk in Putten.

Heeft u zin om te bewegen en zijn een van de lessen iets voor u? Dan kunt u gratis deelnemen aan een proefles. Zo ervaart u wat de groepsles met u kan doen.
Klik hier voor de kosten en ook voor vrijblijvend advies kunt u contact op nemen met onze praktijk.

  • Groepsles Houding & Beweging
  • Lesrooster

Groepsles Houding & Beweging

Deze groepsles is bedoeld voor iedereen die op een verantwoorde manier wil bewegen. Door in kleine groepen te werken is er ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding van onze Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck.

Ervaring van groepsles-lid:

“Ik vind de groepslessen zeer prettig omdat alle spieren worden aangepakt, je kan bewegen op je eigen tempo en het is geen prestatiekwestie. Je krijgt correcties en aanwijzingen per persoon en als je ergens last van hebt wordt er rekening mee gehouden. En daarnaast is het gezellig om met elkaar te bewegen!”

Wat kan u verwachten:

  • Vergroten van de beweeglijkheid van de gewrichten
  • Verbeteren van de spierkracht van o.a. buik-, rug-, schouders-, heup-, en beenspieren
  • Verbeteren van de balans en coördinatie
  • Verbeteren van de houding
  • Ontspanning en ademhaling
  • Gezelligheid en een aangename sfeer

Door de verschillende onderdelen die wekelijks aan bod komen, traint u uw hele lijf en blijft of wordt u soepeler. De oefenvormen zijn divers, van loopoefeningen tot staande oefeningen voor een spiegel en van matoefeningen tot eventueel spelvormen. De oefeningen en tips die u leert kunt u gemakkelijk toepassen in het dagelijks leven.

Wilt u aan de bovenstaande punten werken én laagdrempelig bewegen op muziek? Dat kan! Op vrijdag om 11.30 uur wordt gebruik gemaakt van muziek.

Het Groepslesrooster

Houding & Beweging  Cesaerobics Locatie Uw oefentherapeut 
maandag 13.00 – 13.50 uur Putten (Orion) Simone ter Rahé
woensdag 10.30 – 11.20 uur Putten (Orion) Simone ter Rahé
donderdag 10.30 – 11.20 uur Putten (Orion) Simone ter Rahé
vrijdag 09.30 – 10.20 uur en 10.30 – 11.30 uur (op muziek) Putten (Orion) Simone ter Rahé